25 Kasım 2013 Pazartesi


Arşiv 

İstanbul İli Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, 2 Kasım Cumartesi günü sabah saat 10.00 da Ardahan Dernekler Federasyonu yönetimi ile İstanbul Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen evinde kahvaltılı toplantı yaptı.
Ataşehir’deki toplantıda çok sert tartışmalarda yaşandı.Perşembe günü İstanbul Ardahan Derneği yönetimi ve birim başkanları ile yaptıkları toplantıda Federasyona katılım için olumlu görüş birliğine varılmıştı.Fakat iki gün sonra Ardahan Dernekler Federasyonu tam kadro davete katılmasına rağmen Ardahan İl Derneği katılım dilekçesini vermedi.Toplantıda İstanbul Ardahan Derneği Başkan yardımcısı Şenol POLAT Federasyona katılmalarına ikna olmadığını belirtip en çok muhalif söylemlerde bulunup Federasyona katılımın ertelenmesinde büyük etkisi oldu.
İstanbul Ardahan Derneği kendilerini Ardahan Dernekler Federasyonu’na katılımı görüşmek için Federayon yönetimini toplantıya davet etmişti.Toplantıda Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Güven DOĞRUYOL ”İstanbul Ardahan Derneği bizi davet etikleri için teşekkür ediyorum.Bizde yönetim olarak davetinize tüm yönetim arkadaşlarla katıldık.Ardahan Derneğinin Perşembe günü yönetim olarak yaptıkları toplantıda katılım için olumlu karar almışlar.Bizde Federasyona katılmanız için başvuru dilekçenizi almayı düşünmüştük.Şimdi İstanbul Ardahan Derneği yönetimdeki bazı arkadaşlar topu taca atıyor.Yeni kurulan hiç bir dernekte katkımız yok.Eğer güçlü bir ardahan istiyorsak Ardahan Dernekler Federasyonu altında toplanmamız gerekir” dedi.
Ardahan Dernekler Federasyonu Başkan yardımcısı Fedayi ÖZTÜRK ” 2010 Yılında kurulan Ardahan Dernekler Federasyonu özgür ve Demokratik mücadelesini sürdürüyor. Ardahan için mücadele etmemiz gerekiyor.
Hedeflerimiz içerisinde kendi yerimizi oluşturmak ve güçlü bir Ardahan lobisi olarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Hiç bir şey Ardahan önünde olmaması gerekir.Eğer Federasyon yönetimini beğenmiyorsanız gelin üye olun yeni yönetemi veya başkanı siz seçin. 6 ay sonra genel kurul var.Ortak bir liste yapalım el birliği ile ile Ardahan’a gerekli bir yönetim seçelim” dedi.
İstanbul Ardahan Derneği Başkanı Ahmet DEMİRBAŞ ”Toplantıda katılım konusunda olumlu baktık.Önümüzde seçim var.Tüm hemşerilerimizi ön plana çıkarıp bir yerlere gelmelerine yardımcı olacağız.Önümüzdeki günlerde kahvaltılı bir toplantın ile Anadolu yakasındaki Ardahan Dernekleri ile görüşerek Federasyona toplu bir katılım düşünüyoruz” dedi.
Toplantıya telefon ile bağlanan CHP Ardahan Milletvekili Ensar ÖĞÜT ” Bütün arkadaşlara sevgimi ve saygımı sunuyorum. 9 Kasım’da CHP Milletvekili hemşerimiz Gürsel TEKİN İstanbul Büyükşehir Belediyesi için Kadıköy’de adaylığını açıklayacak.İstanbul’da hiç bir ilçede hemşerimiz yok.İstanbul için hemşerimize destek olmamız gerekir.Tüm arkadaşları destek olmasını istiyorum” dedi.
Haber / Erkan SARIKAYA

SİTEYİ BAŞKA DİLE ÇEVİRİN

Unordered List

MEHMET ALİ ARSLAN Yayınları. Blogger tarafından desteklenmektedir.

,

ARDAFED

Popüler Yayınlar

ARDAHAN

www.mehmetaliarslan.com.tr ARDAHANDA SON DAKİKA HABERLER www.mehmetaliarslan.name.tr