8 Ocak 2015 Perşembe


 ARDA-FED BASIN SEKRETELİĞİNDEN!


               Federasyonumuzun 21 Şubat 2015 Cumartesi Günü Yapacağı ‘’Ardahan’ın Düşman  İşgalinden   Kurtuluşu’ Nun 94. Yıldönümü Ve Dünya Ardahanlılar Günü’’ Nedeniyle Düzenleyeceğimiz Gece İçin

05 Ocak 2014 Pazartesi Günü Tüm Devlet Erkanı’ Na (Cumhurbaşkanı, T.B.M.M. Başkanı, Başbakan Ve Tüm Bakanlara) Davet Mektupları Gönderilmiştir.

Ayrıca Geceye Katılımlarını Sağlamak Üzere; 06 Ocak 2014 Salı Günü Genel Başkan Yaşar Geler, Genel Başkan Yardımcısı Hafız Öztürk Ve Eğitim Sekreteri Gazi Aydoğdu’ Dan Oluşan Bir Heyetle Ankara’ Ya Gidilerek Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi Ve Barış Ve Demokrasi Partisi Genel Merkezleri, Bölge Milletvekilleri İle Görüşmeler Yapılarak Geceye Davetler Yapılmıştır.

Chp’de; Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Sekreter Gürsel Tekin, Gn.Bşk. Yard. Tekin Bingöl, Gn. Bşk.Yard. Haluk Koç, Gn. Bşk. Yard. Bülent Tezcan, Gn.Baş.Yard. Yakup Akkaya Ve Ardahan Milletvekilimiz Ensar Öğüt İle Görüşülmüştür.

Ak Parti’ De; Halkla İlişkiler Başkanı Öznur Çalık, İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Tülay Kaynarca Ve Ardahan Milletvekilimiz Orhan Atalay İle Görüşülmüştür.
Milliyetçi Hareket Partisi’ Nde; Mhp Genel Başkanı Ve Milletvekillerinin Ankara Dışında Olması Nedeniyle, Genel Başkan Danışnaı Hemşehrimiz İrfan Topçu, Özel Kalem Müdürü Murat Bey Ve İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Atilla Kaya’nın Danışmanıyla Görüşülmüştür.
Barış Ve Demokrasi Partisi’nde; Parti Yönetiminin Ankara Dışında Bulunması Nedeniyle, Kars Milletvekili Mülkiye Birtane’ Nin Danışmanı İle Ve Iğdır Milletvekili Pervin Buldan’ In Danışmanlarıyla Görüşülmüştür.

Yapmış Olduğumuz Ziyaret Ve Davetlerden Beklentimiz; Bölge Milletvekillerinin Yanısıra Genel Başkanların Da Gecemize Katılacakları Yönünde Olumlu Sinyaller Alınmıştır.
Ayrıca Ziyaret Etme Ve Görüşme Fırsatı Bulduğumuz Genel Kurmay Başkanlığında Görevli Çıldırlı Hemşehrimiz Korgeneral Alparslan Erdoğan’da Gecemiz Ve  Fedrasyonumuz   İçin Olumlu Düşünceler Belirtmiş Ve Başarı Dileklerinin Yanısıra Ardahanlı Hemşehrilerine Selam Ve Sevgilerini İletmişlerdir.

Bu Ziyaretlemiz Sırasında Görüşme Ve Davet Etme Fırsatı Bulduğumuz Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı Bürokratlarından Hemşehrimiz Kenan Yılmaz Da Gecemize Davet Edildi, Katılacağını Belirtti Ve Ziyaretlerimiz Sırasında Bizlere Eşlik Ettiler.

Ayrıca Ankara’da Ticaret Yapan Ardahanlı İş Adamlarımızdan Müsiad Üyesi Orhan Gökdemir, Hamza Otomotiv Sahibi  İş Adamı Hamza Bektemur, Dersaneci İş Adamı Metin Demir İle De Görüşülmüş Olağanüstü İlgi Ve Yakınlıkları Görülmüştür.  Ayrıca Geceye Katılacakları Noktasında Olumlu Görüşler Belirtmişlerdir.

Yukarıda Sıraladığımız Siyasetçi, İş Adamı Ve Bürokratlardan Ziyaretimiz Boyunca Olağanüstü İlgi Ve Destek Gördük. Hepsine Ayrı Ayrı Şükranlarımızı Sunuyoruz.
Ayrıca Gecemiz İçin Ardahan Devlet Bürokrasisi Ve Yerel Yöneticileri Daveti İçinde İkinci Bir Heyet 14 Ocak 2014 Çarşamba Günü Ardaha’a Gidecektir.


                                                                                                                                                                  Yaşar GELER
                                                                                                                                                          Arda-Fed Genel Başkanı


SİTEYİ BAŞKA DİLE ÇEVİRİN

Unordered List

MEHMET ALİ ARSLAN Yayınları. Blogger tarafından desteklenmektedir.

,

ARDAFED

Popüler Yayınlar

ARDAHAN

www.mehmetaliarslan.com.tr ARDAHANDA SON DAKİKA HABERLER www.mehmetaliarslan.name.tr