3 Şubat 2016 Çarşamba

  • 18:44
  • MY SİTE TURKEY
BİR ÇOK ARDAHAN DERNEĞİ GİBİ ARDAHAN DERNEKLER FEDERASYONUMUZDA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLİYECEK




Turnuvaya Başvurup, Katılacak Takımlar Sırasıyla Şöyle Oldu;
1.GÜRCAYIR KÖYÜ 2. ÇATALDERE KÖYÜ 3. KIRAç KÖYÜ 4. SULAKYURT KÖYÜ 5. DURAÇAM KÖYÜ 6.YUKARIGÜNDEŞ KÖYÜ 7. DAMAL DERNEKLERİ 8.DEĞİRMENLİ KÖYÜ 9.ARPAŞEN KÖYÜ 10. BAĞDEŞEN KÖYÜ


 kura çekimi ardından başlayacak olan Ardahan Federasyonun Futbol Turnuvasının oynayacağı stadın belirlenmesi ardından İstanbul e diğer kentlerde ki Ardahanlı firmalardan reklam desteği istendi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Ardahan Dernekler Federasyonu Spor'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sezgin Kaya bir çok Ardahanlının yanı sıra futbol severlerin izleyeceği maçların oynayacağı futbol sahasını Ardahanlı firmaların vereceği reklamlarla turnuvamızı süslemek istiyoruz. Bu nedenle; turnuvamıza reklam panosu asmak isteyen firmalara buradan çağrı yapıyoruz. Bu konu da desteklerini istediğimiz Ardahanlı Firma ve İşadamlarının gerek 0 532 425 57 64, gerek ise 0 532 267 80 15 nolu telefonlarla bize ulaşmaları ve turnuva sırasında sahada reklamlarını görmek istemeleri halinde firamalarnı tanıtan logo, yazı göndermeleri halinde reklam panosunuda kendilerinin yaptırıp, sahaya asacaklarını söyledi.

SİTEYİ BAŞKA DİLE ÇEVİRİN

Unordered List

MEHMET ALİ ARSLAN Yayınları. Blogger tarafından desteklenmektedir.

,

ARDAFED

Popüler Yayınlar

ARDAHAN

www.mehmetaliarslan.com.tr ARDAHANDA SON DAKİKA HABERLER www.mehmetaliarslan.name.tr