13 Temmuz 2015 Pazartesi

  • 13:20
  • MY SİTE TURKEY

ARDA-FED Ardahan Dernekler Federasyonu Göle’deki Olaylar İçin Açıklama Yaptı İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Gundik (Koyunlu) köyünden yaylaya giden köylülerin içinde bulunduğu minibüsün taranması sonucu 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama yaptı.


AÇIKLAMADA
1- 09-12 Temmuz 2015 tarihlerinde İlimiz Göle ilçesi sınırlarında meydana gelen olaylarda yaşanan olumsuzluklar Ardahan halkını ve Federasyonumuzu derinden üzmüştür.Olaylarda hayatını kaybeden Kamber Morkoç'a Allah'tan rahmet diliyor yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerken, yaralılarımıza da geçmiş olsun diyoruz.
2- Olaylarla ilgili olarak Ardahan Valimiz telefonla aranarak bilgi alınmıştır. Olaylarla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve otopsi raporlarından sonra daha net bir açıklama yapılacağı tarafıma bildirilmiştir.
3- Olay olmadığı için adliyeleri kapatılan İlimizin terörle anılması dahi bizleri oldukça üzmüştür. Herkesin ve her kesimin daha dikkatli olmasını, sağ duyuyla hareket etmesini diliyorum.
4- Bu anlamda Ardahan halkımıza geçmiş olsun dileğimizle, bir daha böyle bir olayın yaşanaması en büyük arzumuz olsun. Denildi
Yaşar Geler Arda-Fed Genel Başkanı

SİTEYİ BAŞKA DİLE ÇEVİRİN

Unordered List

MEHMET ALİ ARSLAN Yayınları. Blogger tarafından desteklenmektedir.

,

ARDAFED

Popüler Yayınlar

ARDAHAN

www.mehmetaliarslan.com.tr ARDAHANDA SON DAKİKA HABERLER www.mehmetaliarslan.name.tr