6 Temmuz 2015 Pazartesi

  • 20:33
  • MY SİTE TURKEY
ARDA-FED Gençlik Kolları İftar Yemeği Verdi

İstanbul Ardahan İli Dernekler Federasyonu Gençlik kolları Başkanı Terlan KAYA, Üsküdar Gençlik Merkezinde 250 kişilık iftar yemeği verdi.

Üsküdar Gençlik Merkezi tesislerinde verilen 250 kişilik iftar yemeğine Ardahan’lı gençler büyük ilgi gösterdiği yemekte bir araya gelen Ardahanlı ve Ardahan gençlik kolları Başkanı birlik ve beraberlik mesajı verip fikir alışverişinde bulundular.
Sunuculuğunu Meryem KIZILIRMAK’ın yaptığı gece, Ardahan Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Terlan KAYA ‘nın konuşması ile başladı,Terlan KAYA ’Bugün burada gerçekleşırdığimiz birlik ve beraberliğimizi, bütünlüğümüzü koruyup geliştirdiğimiz zaman Ardahan için hedeflerimiz olan arzu ve isteklerimizin hepsi gerçekleşmemesi için hiçbir neden kalmayacaktır’’ dedi.Terlan KAYA tüm katılımcıların ve konuklarına hayırlı ramazanlar dileğinde bulundu.

 Üsküdar Belediye Meclis Başkanı Esat KALAY’in konuşması ıle devam etti.KALAY Böylesıne güzel bir etkinlikte olmanın menunıyetini anlatıp Telan KAYA’ya teşekkür etti. Kuran Tilaveti ile devam eden gecede oruçların açılmasıyla konuşmalara kalınan yerden devam edildi.
ARDA-FED Genel Başkanı Yaşar GELER, Ardahanlı misafirleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Amacımız gençlik kollarını tanıştırıp kaynaştırmaktır.
Yemeğe Üsküdar Belediyesi meclis Başkanı Esat KALAY
ARDA-FED Genel Başkanı Yaşar GELER
ARDA-FED Kadın Kolları Başkanı Julide KAYA ve yönetim kurulu üyeleri
Kartal Ardahan Dernek Başan Yardımcısı Zihni AKBULUT
KHA temsilcisi Burhan GÖRKEM
Ateşoğlu ana bayi Özyiğit Süt ürünleri yönetim kurulu başk.Yılmaz KIZILHARABA
Ardahan Yaşam gazetesi sahibi Erkan SARIKAYA
Akçam A.Ş YÖNETİM Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cenap UZUN
Madenliler Derneği Başkanı Hasan TUFAN






www.ardafed.blogspot.com.tr 

SİTEYİ BAŞKA DİLE ÇEVİRİN

Unordered List

MEHMET ALİ ARSLAN Yayınları. Blogger tarafından desteklenmektedir.

,

ARDAFED

Popüler Yayınlar

ARDAHAN

www.mehmetaliarslan.com.tr ARDAHANDA SON DAKİKA HABERLER www.mehmetaliarslan.name.tr