30 Kasım 2014 Pazar

Çok Değerli Ardahan Kamuoyu,
Son günlerde bazı Ardahan yerel basınında çıkan aslı astarı olmayan haberlerle, Genel Başkanımız nezdinde, Federasyonumuzu ve yönetimini karalamaya dönük haberleri görmekteyiz ve esefle karşılıyoruz.
Kendilerine ve amaçlarına yönelik manevra alanı bulamayan bazı sözde işadamı, gazeteci, siyasetçi vs. gibi çevreler Fedearsyonumuzu karalamaya ve işlevsizleştirmeye dönük tavır içerisinde bulunmaktadırlar. Hatta bazı yönetici arkadaşlarımızın adlarını kullanarak sarf etmedikleri sözleri söylemiş gibi kamuoyuna aktarma cüretini göstermişlerdir.
Birkaç yönetim kurulu üyesinin de bu güne kadar federasyon içerisinde hiçbir olumlu çalışması olmamasına rağmen sadece etiket ve menfaat üzerine kurulu varlıkları da ayrıca kendi acizliklerini ortaya koymaktadır. Bu arkadaşlarımızın hiç zaman kaybetmeden yönetimdeki görevlerinden ayrılmaları Federasyonumuzun yararına olacaktır. Onurlu bir mekanizma olan istifa sürecini başlatmamaları halinde disiplin kuruluna sevk edilerek gerekli yasal çalışma başlatılacaktır.
Hiçbir kişi ve kurum Federasyonumuzun üstünde değildir. Başarıyı hazmedemeyen bu çevreleri yakın zamanda isim isim açıklayarak kamuoyuna teşhir edeceğiz. Yönetim olarak Genel Başkanımız Yaşar Geler’in yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Hiç kimse kendine paye çıkarak federasyonumuzu kullanmaya cüret etmesin. Bu güne kadar yapılan her türlü Federasyon etkinliğimiz yönetimimizin kararı ve bilgisi dahilinde yapılmıştır. Planlamış olduğumuz tüm etkinlikler, her türlü saldırı ve engellemelere rağmen kararlılıkla sürdürülecektir.
Ayrıca aldığımız duyumlara göre uzun zamandır, Federasyon etiketini kullanarak özel iş takipleri yapmaya çalışan şahıslara da itibar edilmemesi ve bu tür girişimlerde bulunan kişileri Federasyonumuza bildirmelerini de önemle rica ederiz.
Bu duygularla tüm Ardahan Kamuoyuna saygılarımızı sunar, güçlü bir Federasyon olma yolunda kararlılıkla ilerleyen Federasyonumuzun Ardahan’ a hız kesmeden hizmet edeceğini saygıyla duyururuz.
30 Kasım 2014
Ardahan İli Dernekler Federasyonu Yönetimi Adına
Jülide Ferihan Kaya

www.ardafed.blogspot.com.tr
www.mehmetaliarslan.name.tr

SİTEYİ BAŞKA DİLE ÇEVİRİN

Unordered List

MEHMET ALİ ARSLAN Yayınları. Blogger tarafından desteklenmektedir.

,

ARDAFED

Popüler Yayınlar

ARDAHAN

www.mehmetaliarslan.com.tr ARDAHANDA SON DAKİKA HABERLER www.mehmetaliarslan.name.tr