10 Mayıs 2015 Pazar

  • 19:45
  • MY SİTE TURKEY


ANNELER GÜNÜ......2015
Artık klasik hale gelmiş... Annenin bir günde olsa evrensel olarak anılmasının adına anneler günü denilir olmuş. Adı o kadar sıcak ve o kadar manalı ki...bu kapital düzenin günü dediğimiz bu serüven bile bize sıcak geliyor artık.
Annelerin temsiliyeti, Annelerin anılması için bir araç ve hatta annelerin anımsanması hiçbir şeye ihtiyaç yok aslında; fakat tek ama bir tek şeye ihtiyaç var; oda ‘’Sevgi Ve Değer’’ yüreği taşımak. Bir şiirdir anne özlemi, bazen hasretli bir türkü, çok manalı bir deyiş ve uykusuz gecelerin en sakin dalışındaki bir yudum hasret uyku misalidir anneler. Sarılası yüreğin uzaklardan da olsa hissedildiği, gerçek bir aşktır anne, Duyguların ve kutsal değerin anlatılamayacağı en yüce hassasiyetidir Anne, değerli bir tutkudur anne sevdası, liman sakinliğinde bir huzur, bahar mevsimi gibi umuttur anne, Ne kadar yazarsak anne adına bir şeyler, inanın yine bir eksik yazmış oluruz. Ben Anne adını her duyduğumda; umutsuzken umut, hüzünlüyken neşe ve çaresizken çare buluyorum yüreğime. En değerli aşktır Annem ve tüm anneler. Sevdaların en güzelidir , Üretkendir, çoğaltandır, hep verendir , fedakardır annelerimiz.
Anne adını sadece bir güne kısıtlı kalmadan , çok sevdiğim anne adının ve o yüce değerin daima korunması ve her daim anılması umudu ile, tüm insanlığın anneler gününü kutlar ve tüm canlıların en kutsal değeri olan annelerin daima mutlu olmasını dilerim
Julide Ferihan KAYA
ARDA-FED Kadın Kolları Başkanı

SİTEYİ BAŞKA DİLE ÇEVİRİN

Unordered List

MEHMET ALİ ARSLAN Yayınları. Blogger tarafından desteklenmektedir.

,

ARDAFED

Popüler Yayınlar

ARDAHAN

www.mehmetaliarslan.com.tr ARDAHANDA SON DAKİKA HABERLER www.mehmetaliarslan.name.tr