30 Kasım 2015 Pazartesi

  • 16:22
  • MY SİTE TURKEY


ARDAHANLI SANATÇILAR ARDA FED'İ ZİYARET EDECEKLER.
İstanbul Metropolünde bulunan Ardahan Derneklerini bir çatı altında toplamak için büyük bir mücadele veren ve her geçen gün yeni bir Arhan Derneğinin katıldığı Ardahan Dernekler Federasyonun da yaşanan yönetim değişikliği ardından ziyaretleri de kabul edilmeye başlandı.
Alınan bilgilere göre bu hafta sonu yani 05/12/2015 Cumartesi günü yeni yönetimi kutlamak ve kurulacak olan Ardahanlı Sanatçılar Derneği fikri için İstanbul Şişli Merkez Mah. Abide-i Hürriyet Cad. Palazoğlu Dk. Köşem Apt. No: 1/17 Şişli/İstanbul adresinde bulunan ARDA/FED'i ziyaret edecek olan Ardahanlı sanatçıların ziyaretine federasyona üye olan/olmayan dernek başkanlarının da davet edileceği öğrenildi.
TÜM ARDAHANLILARI BEKLERİZ
Konu hakkında bir açıklamada bulunan Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı/Gazeteci Fakir Yılmaz göreve gelir gelmez hız verdikleri federasyon çalışmalarına katkı sunmak için İstanbul/Şişli'de bulunan federasyon merkezini ziyaret edeceklerini bize bildiren Ardahanlı sanatçı arkadaşları en iyi şekilde karşılamak için hazırlandıklarını, bu önemli ziyarete federasyona üye yada üye olmayan tüm Ardahan Derneklerini de davet ettiklerini de belirtti.

SİTEYİ BAŞKA DİLE ÇEVİRİN

Unordered List

MEHMET ALİ ARSLAN Yayınları. Blogger tarafından desteklenmektedir.

,

ARDAFED

Popüler Yayınlar

ARDAHAN

www.mehmetaliarslan.com.tr ARDAHANDA SON DAKİKA HABERLER www.mehmetaliarslan.name.tr