5 Ocak 2016 Salı

  • 02:08
  • MY SİTE TURKEY



İstanbul'un yanı sıra bir çok yerde bulunan Ardahan Derneklerinin çatısı altında bir araya geldiği İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu, ARDA/FED Yılın En İyi Derneğini Seçecek.
**Toplam 10 Bin TL. Ödül Verecek..
2016 Yılının ilk gününde itibaren bölge derneklerini göz altına alacak ve yıl boyunca derneklerin çalışmalarını takip edecek olan Ardahan Dernekler Federasyonu bir yıl boyunca çalışmalarını yakın takibe alacak olan Ardahan derneklerinin arasında 'Birinci', 'İkinci' ve 'Üçüncü' olmak üzere 3 Ardahan Derneği'ne ödül verecek.
Ardahan Dernekler Federasyonuna Üye olan Ardahan İl Derneklerinin yanı sıra Ardahan İlçe Dernekleri, Ardahan Köy Dernekleri arasında yapılacak olan yarışma sonucunda 1. Derneğe 5 Bin TL., 2. Derneğe 3 Bin, 4. Derneğe 2 Bin TL. Ödül verecek.
Derneklerin yıl boyunca yapacağı etkinlikleri yakından takip edecek olan ARDA/FED'in Ardahan'ın, Ardahan İlçelerinin, Ardahan köylerinin 2016 yılı içinde gerçekleştirdiği etkinlikleri gözlemleyecek, yaptığı çalışmaları izleyecek, son bir aya kala derneklerden çalışma raporu isteyecek ve yönetim kurulu tarafından yapacağı değerlendirme ile ödüle laik olan dernekleri ilan ettikten sonra düzenleyeceği gece ile ödüllerini verecek.
Daha Geniş Bilgi İçin: 05354183258 (Fakir Yılmaz ARDA/FED Genel Başkanı)

SİTEYİ BAŞKA DİLE ÇEVİRİN

Unordered List

MEHMET ALİ ARSLAN Yayınları. Blogger tarafından desteklenmektedir.

,

ARDAFED

Popüler Yayınlar

ARDAHAN

www.mehmetaliarslan.com.tr ARDAHANDA SON DAKİKA HABERLER www.mehmetaliarslan.name.tr