3 Şubat 2016 Çarşamba

  • 18:30
  • MY SİTE TURKEY
ARDAFED ARDAHANLILARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR..
Dünya'nın önemli metropollerinden olan İstanbul'da yaşayan Ardahanlıları bir çatı altında bir araya getirip, güçlü bir lobi oluşturma çabalarını sürdüren Ardahan Dernekler Federasyonunun başlatmış olduğu, 'Ardahanlılar Buluşuyor' adlı toplantılarının 4. bir çok Ardahanlıların yaşadığı İstanbul'un gözde ilçelerinden olan Beykoz'da gerçekleştirdi. Son olarak 4 Ardahan Derneğinin daha üyesi olduğu ve şimdiye kadar 53 Ardahan Derneğinin çatısı altında bir araya geldiği Ardahan Dernekler Federasyonun Beykoz Kavacık'ta ki toplantısına Beykoz'da Ardahanlı toplum önderleri katıldılar. Ardahanlı stk'cılardan Kemal Sanin ile Ardahanlı İş Adamlarından Ercan Yıldız'ın sponsorluğunu üstlendiği, Gazeteci Yusuf Şit'in başkanlığını yaptığı Beykoz Ardahan İl Derneğinin katkı sunduğu toplantı ARDAFED'in 'Ardahanlılar Buluşuyor' pankartı altında gerçekleşti. Daha önce Beykoz'da bulunan ve TBMM'sinde grupları bulunan siyasi parti temsilcilerini ve teşkilatlarını ziyaret eden Ardahan Dernekler Federasyonunun Beykoz toplantısına Ardahanlı olan Beykoz Belediyesi CHP'li Belediye Meclis Üyesi Deniz Yıldız'ında katıldığı toplantıya Beykoz'da bulunan Ardahanlı toplum önderleri Kemal Durmuş, Ahmet Yıldız, Cengiz Koçak, Mehmet Gökçe, Yunus Koçak, Turgut Tekin, Bülent Gökdağ, Akif Taşdemir, Nuretitn Yolcu'nun yanı sıra ARDAFED'in kurucu derneklerinden olan e Ardahan Dernekleri arasında tek bayan başkan olan Değirmenli Köy Derneği Başkanı Sebahat Kaya, Ardahanlı Eğitimci Güven Yılmaz yaptıkları konuşmalarda Ardahan Dernekler Federasyonun başlatmış olduğu 'Ardahanlılar Buluşuyor' adlı toplantılarının Ardahanlıların İstanbul'da ki birlik beraberlikleri anlamında önemli bir çalışma olduğuna dikkat çektiler.
KAI'LER BİR KEZ DAHA RET EDİLDİ..
Beykoz yerel basınından Ferdi Güngör'ün de izlediği toplantıda Ardahan adını kullanıp, Ardahanlılara olduğu gibi Kars ve Iğdırlılara hiç bir katkısı olmayan KAI adında ki oluşumlar bi kez daha ret edilirken, Ardahanlıların önce Ardahan Deneklerine üye olmasını ve bu derneklerin çatısı altında bir araya geldiği Ardahan Federasyonu çatısı altında bir araya gelmeleri gerektiğine dikkat çekildi. Ardahanlılar Federasyonun bu tür toplantıları gerek federasyonun genel merkezinin bulunduğu İstanbul Şişli'de, gerek ise 600 bine yakın Ardahanlının yaşadığı İstanbul'un ilçelerinde devam etmesi için bir kez daha karar alındıktan sonra toplantıya katılanların birlikte çektikleri toplu resimle ARDAFED'in 4. toplantısını sona erdirdiler.
ARDAHANLI GAZETECİLER ARDAFED'DE BİR ARYA GELDİLER..
İstanbul Şişli'de düzenlenen, 'Ardahanlılar Buluşuyor' adlı 3 toplantı sonrası Beykoz'da 4. toplantısını gerçekleştiren ARDAFED aynı gün federasyon genel merkezinde Ardahanlı gazetecilerle bir araya gelerek, gazetecilerin tüm Ardahanlılarca özlemi çekilen birliktelik için ne yapacakları ve İstanbul'da bir Ardahanlı Gazeteciler Derneğinin kurulup, kurulmayacağı konusunda tartışıldı. ArdafED'de bir araya gelen Ardahanlı gazeteciler arasından yapılan tartışmalar ardından Ardahanlı Gazeteciler Derneği fikri için bir komite oluşturularak, toplantıya katılamayan Ardahanlı gazeteciler ile bir kez daha bir araya gelerek, karar verilmesine karar kılındı.


SİTEYİ BAŞKA DİLE ÇEVİRİN

Unordered List

MEHMET ALİ ARSLAN Yayınları. Blogger tarafından desteklenmektedir.

,

ARDAFED

Popüler Yayınlar

ARDAHAN

www.mehmetaliarslan.com.tr ARDAHANDA SON DAKİKA HABERLER www.mehmetaliarslan.name.tr